lørdag den 13. april 2013

Long time, no see..

Hold fast hvor er det ved at være længe siden, at jeg har fået sat mig ned, og skrevet lidt herinde. Det skyldes dels at jeg har været i praktik (hvor jeg nok mere end noget andet, har gået rundt som en høne uden hoved) og så har jeg lige haft en uges eksamen, men nu er jeg tilbage og klar til at få fingrene i nogle kreative sager. Jeg synes selv at jeg kæmper en kamp for ikke at lade mig blive overvældet af alle de projekter, jeg godt kunne tænke mig at få lavet, bl.a. diverse tæppersmå fine øreringefede magneter og meget meget mere.
Selvom jeg har været mentalt (og kreativt) forstyrret den sidste tid, har det dog stadig lykkedes mig at få lidt for hånden, når nu trangen til hygge med Clara, eller bare ren og skær afslapning blev for stor.
I påsken blev der rigtig hygget, så jeg lavede en omgang stjerner af trylledej, som mig og Clara fik malet i maaaange flotte farver - det var et stort hit, og der blev snakket om stjernerne i mange dage efter!

Trylledejsstjerner malet med akrylmaling
Påskens dejlige vejr skulle også nydes (nu hvor det for en gangs skyld gad at stoppe med at sne) ;D Så vi skulle da på skovtur. I børnehøjde i skoven, er der rigtig mange flotte ting og sager, som selvfølgelig skal med hjem. Dette havde jeg forberedt mig på, så jeg havde været ude og købe en ganske almindelig fletkurv, som fik et par klatter maling, og dermed var klar til brug.


Clara må have synes at det var en fantastisk idé, for der var bestemt ingen andre end hende, der skulle løbe rundt med kurven, når først vi var ude i skoven. Der blev også puttet alt i, fra grene, til sten, til grankogler og også en smule sne.


Jeg har jo også været så (u)heldig at have fødselsdag inden for den sidste måneds tid (fedt med gaver, sur røv at blive ældre). Her fik jeg rigtig mange lækre sager, men lur mig om ikke min mor tog røven på mig - hun havde da lige fået samlet en flok mennesker, der gav mig en SYMASKINE!!!


Det havde jeg slet ikke set komme, eftersom jeg ikke havde ønsket mig en - troede jo de kostede en halv bondegård (hvilket nu også godt kunne have været tilfældet)! Så nu skulle der gerne være god grobund for rigtig mange kreative sysler. Jeg har i hvert fald mange ideer i mit hoved (og på pinterest), så er det bare om kundskaberne kan følge med. Jeg har vist ikke haft gang i en symaskine siden dengang man skulle tage sykørekort i . . . .  4. klasse? Men den er helt sikkert tidsbesparende i forhold til at skulle sidde og lave en trillion sting i hånden - så lur mig om ikke der bliver tid til mange flere projekter nu (når jeg lige har lært den at kende) :-)
Dette nye smarte vidunder, skulle jo også testkøres, og jeg har lovet at lave ærteposer ud til Claras dagpleje, så jeg måtte hellere lige forsøge mig på om det overhovedet var noget jeg kunne finde ud af.


Clara ELSKER dem! De første to nætter ville hun have dem med i seng - så et eller andet formål har de da fået :-) Nu vil jeg holde weekend med min dejlige familie - efterfulgt af en skøn uge med ferie, så mon ikke i kunne ske at høre fra mig i løbet af den næste uges tid igen.
Indtil da, kan i så have en rigtig dejlig weekend - hej!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar